VitCenKat 10 x 2 cmGratis kennismaking mindfulness op

Donderdag 23 september 19:30
svp aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..De mindfulnesscursus start op 7 oktober 2021, van 19:30-21:30

Adres:

Vitaliteit Centrum Katwijk aan den Rijn
Mgr Bekkersstraat 6
2223 AR katwijkData voor de cursus:

7, 14, 28 oktober 
4, 11, 18, 25 november
2 december

Startdatum donderdag 17 oktober 19:30-21:30,
tijdens de eerste bijeenkomst worden de vervolgdata gepland in overleg met de trainer.
Ben jij nieuwsgierig naar meer verdieping en inzichten in je eigen patronen, thema's, gevoelens en projecties,
dan is deelname aan een groep/workshop uitermate geschikt om hier meer over te ervaren.

Wees welkom een kijkje te nemen op de volgende website: https://www.sameninverbinding.nl/groepen

Open workshops/groepen met vrijblijvende deelname zijn hier te vinden. Graag even een berichtje
wanneer je van plan bent deel te nemen.

Wij bieden met Fysio Yoga een bewegingsvorm aan, waarbij Yoga oefeningen, ontspanning en bewustwording bij elkaar komen. Yoga focust zich op het soepeler maken van onze gewrichten en het bewust worden van ons lichaam en adem.

Dit heeft effect op het bindweefsel waardoor het beweeglijker en actiever wordt. Zo kan er meer flexibiliteit en ontspanning in het lichaam komen. Fysio Yoga heeft raakvlakken met yoga, haptonomie en mindfullness en kan ingezet worden als ondersteuning van een fysiotherapeutische behandeling, arbeidsre-integratie of revalidatie.

In ons drukke alledaagse leven is het bijna een must om ook de stilte te vinden in jezelf. Door bewust je aandacht in het hier en nu naar je lichaam te brengen en je aandacht te focussen in het moment, kan je meer in balans komen.

• Fysio Yoga wordt gegeven in kleine groepen met persoonlijke aandacht, door een van onze ervaren yoga docenten. Deze docenten stemmen de fysioyoga samen met de fysiotherapeut af op uw persoonlijke behoeften en gestelde doelen.

• Het is geschikt voor mensen met spier-en gewrichtsklachten, chronische pijnklachten, burn-out, fibromyalgie, rheuma, MS, kanker, spanningsklachten, slaapproblemen en soortgelijke klachten.

• Er wordt altijd rekening gehouden met ieders bewegingsmogelijkheden en de eventuele beperkingen daarvan.

• Vergoeding in overleg.

• Fysio Yoga wordt ook als preventieve cursus door Zorg en Zekerheid wordt vergoed. Men betaalt dan 105,00 euro voor tien lessen, of 200,00 voor 20 lessen en afhankelijk van het aanvullende pakket dat men heeft wordt een percentage vergoed, dat kan oplopen tot 75%.


Yoga docenten zijn:
Jan Verloop, Elvira Pronk

Voor meer informatie kun je terecht bij Elvira Pronk. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­