Mindfulness

Mindfullness

Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat hij ’s nachts wakker lag en tevergeefs zijn
best deed het gepieker tot rust te brengen. Thuis en op het werk kost het ons moeite ons te concentreren, ons hoofd voelt vol en we raken sneller geïrriteerd.

Cursus Mindfulness
Deze cursus helpt de bronnen van rust en voldoening te hervinden die we allemaal hebben om met dagelijkse hectiek om te gaan. Wetenschappelijk onderzoek van de laatste 30 jaar toont aan dat er een vorm van geluk en gemoedsrust trainbaar is, die zowel lichaam als geest positief beïnvloedt. Dit bevordert een authentieke levenslust.

Het blijkt mogelijk je stap voor stap te bevrijden uit negatieve emoties zoals angst, stress, somberheid en uitputting. Je kunt leren beter om te gaan met de tegenspoed die je onvermijdelijk tegenkomt.

De valkuil in het Westen is dat we zo hard ons best doen om geluk te vinden dat we de innerlijke rust die we zoeken juist om zeep helpen.
Verbeterde concentratie, welbevinden en een gevoel van innerlijke rust zijn de eindcriteria voor deze cursus.

Gonnie_Schuit

Gonnie Schuit geeft de mindfulnesstraining in het Vitaliteit Centrum Katwijk aan den Rijn.

Zij is psychiatrisch verpleegkundigeen relatie en gezinstherapeut en heeft jaren lang ervaring in mindfulnesstrainingen bij de GGZ in Haarlem.

BIG nummer: 19012457230

NVRG nummer: 12331

Adres:
Vitaliteit Centrum Katwijk aan den Rijn
Mgr Bekkersstraat 6
2223 AR Katwijk

Data voor de cursus:

De mindfulness cursus van het voorjaar 2024 is geannuleerd. Zodra er nieuwe data bekend zijn, laten we dat hier uiteraard weten.

Prijs: €234,00, BTW vrij.

Deze mindfulnesscursus wordt niet vergoed door zorgverzekeraars, vaak wordt ons gevraagd wat daar de reden van is. Normaliter wordt er rond de €450,00 gevraagd voor deze cursus en vergoed de zorgverzekeraar hier de helft van. Graag houden we de cursus toegankelijk en willen we ons niet vastleggen aan de soms beperkende regels van zorgverzekeraars.

Wij houden een prijs aan van €234,00, waardoor de investering voor u onder de streep vrijwel op hetzelfde neerkomt als met vergoeding.

Betalingsvoorwaarden:

2 weken voor aanvang van de cursus dient de betaling voldaan te zijn.
Bij het annuleren van de cursus 2 weken voor de cursus wordt 50% in rekening gebracht.
Bij het annuleren van de cursus 1 week voor de cursus wordt 75% in rekening gebracht.
Bij het annuleren van de cursus bij aanvang van de cursus wordt 100% in rekening gebracht.