Natuurcoaching

Strand

Natuurcoaching brengt je terug bij wie je werkelijk bent.

Hallo, ik ben Simone Warmenhoven, natuurcoach, acupuncturist, fysio- en manueel therapeut en vooral hoogsensitief en weer mezelf.

Mag ik jou uitnodigen om weer jezelf te zijn? Om je weer te verbinden met wie jij werkelijk bent, je eigen natuur, je mooie pure zelf?
Deze weg mocht ik de afgelopen jaren door vallen en opstaan ook gaan en nu, als natuurcoach, voel ik de beweging om dit verbinden met jezelf te delen.
Soms voelt het leven als te veel, alle prikkels en emoties van jezelf en van anderen, of je kind dat blijft worstelen met emoties en overprikkeling.
Wanneer je hoofd vol zit en je niet meer weet hoe je daaruit moet komen, je steeds tegen uitdagingen in je leven aanloopt die je overspoelen, of als je gewoon terug wilt komen bij jezelf.

Wanneer mediteren en ontspanningsoefeningen je wel voor even helpen, maar niet het blijvende gewenste effect geven, kan natuur coaching en verbinden met je eigen natuur een speelse benadering zijn om je weer te herinneren wie jij bent.
Alles is verbonden, dit is voelbaar en zichtbaar in de natuur, daar vindt een wonderlijke kringloop plaats van seizoen naar seizoen.
Heb jij behoefte aan terugkomen bij jezelf, een dieper contact met jezelf en de (je) natuur, waardoor je jezelf meer gaat begrijpen. Of ervaar jij uitdagingen in het dagelijks leven met overprikkeling van jezelf of van je kind(eren)?
Dan kan deze natuurcoaching een wegwijzer zijn langs jouw levensroute. Het maakt dat je weer achterover kan leunen en in meer vertrouwen het leven tegemoet kan treden.

Je kan kiezen voor eenmalige coachingssessie of een traject, net wat passend is voor jou.

De coaching vindt plaats in het Panbos, de Pan van Persijn, of aan het strand of in de duinen van Katwijk, wat voor jou de juiste plek voelt.
We starten met een intake en het helder krijgen van jouw leervraag. Hiermee gaan we de natuur in en fungeert de natuur als schilderij van jouw leven en jouw vraag.
Iedere sessie duurt 1 tot 1,5 uur.
Het tarief voor 1 sessie is €90,00.
Een traject van 3 sessies is €250,00.

Aanmelden kan via info@mt-sw.nl of 0612820969.
Neem gerust contact op als je meer wilt weten.

Bedrijven

Wil je voor jouw bedrijf natuur coaching inzetten als ondersteuning voor jouw medewerkers met hoog sensitieve kwaliteiten?
Neem dan contact op met info@mt-sw.nl voor een offerte.

Workshop hoog sensitieve moeders

Wil jij jouw kind helpen door op een speelse manier aan je eigen hoog gevoeligheid te werken?

Schrijf je dan in voor deze prachtige leerweg die bestaat uit 4 bijeenkomsten:
1 Gronden en Loslaten belemmerende overtuigingen
2 Nieuwe energie opdoen en je ruimte innemen
3 In contact blijven met de stem van je hart.
4 Je zielenmissie ontdekken

Deze Leerweg volgen we in een kleine groep vrouwen die willen afstemmen op hun hart en vorm willen geven aan de hoog gevoeligheid in het dagelijks leven.
De bijeenkomsten vinden plaats in de Pan van Persijn, iedere bijeenkomst duurt 1,5 uur, op donderdag ochtenden.

Kosten: €125,00, het is mogelijk om in termijnen te betalen, je krijgt dan een betalingsverzoek, of je kan betalen ter plekke met een QR code via de bankieren app op je telefoon.

Disclaimer:
Je blijft ten alle tijde zelf eigenaar van het proces. Wanneer je onder behandeling bent van een psycholoog of psychiater overleg dan met je arts over je wens om natuur coaching of deze leerweg te volgen.