Natuurcoaching

Strand

Natuurcoaching brengt je terug bij wie je werkelijk bent.

Het gevoel jezelf niet kunnen zijn, een stuk van jezelf kwijt zijn, je overprikkeld voelen. Allemaal gevoelens die kenmerkend zijn als je gevoelig bent en meer voelt en ervaart dan je omgeving. Je hebt op enig moment besloten om erbij te horen en hebt afscheid genomen van je innerlijke gevoelswereld en wijsheid.

Mag ik jou uitnodigen om weer jezelf te zijn? Om je weer te verbinden met wie jij werkelijk bent, je eigen natuur, je mooie pure zelf?

Soms voelt het leven als te veel, alle prikkels en emoties van jezelf en van anderen, of je kind dat blijft worstelen met emoties en overprikkeling.
Wanneer je hoofd vol zit en je niet meer weet hoe je daaruit moet komen, je steeds tegen uitdagingen in je leven aanloopt die je overspoelen, of als je gewoon terug wilt komen bij jezelf.

Wanneer mediteren en ontspanningsoefeningen je wel voor even helpen, maar niet het blijvende gewenste effect geven, kan natuur coaching en verbinden met je eigen natuur een speelse benadering zijn om je weer te herinneren wie jij bent. Je leert omgaan met hoe jij het leven ervaart, jij hebt iets anders nodig dan je van je omgeving hebt geleerd.

Alles is verbonden, dit is voelbaar en zichtbaar in de natuur, daar vindt een wonderlijke kringloop plaats van seizoen naar seizoen.
Heb jij behoefte aan terugkomen bij jezelf, een dieper contact met jezelf en je natuur, waardoor je jezelf meer gaat begrijpen? Of ervaar jij uitdagingen in het dagelijks leven met overprikkeling van jezelf of van je kind?
Dan kan deze natuurcoaching een wegwijzer zijn langs jouw levensroute. Het maakt dat je weer achterover kan leunen en in meer vertrouwen het leven tegemoet kan treden.

Je kan kiezen voor eenmalige coachingssessie of een traject, net wat passend is voor jou.

De coaching vindt plaats in het Panbos, de Pan van Persijn, of aan het strand of in de duinen van Katwijk, wat voor jou de juiste plek voelt.
We starten met een intake en het helder krijgen van jouw leervraag. Hiermee gaan we de natuur in en fungeert de natuur als schilderij van jouw leven en jouw vraag.
Iedere sessie duurt 1 tot 1,5 uur.
Het tarief voor 1 sessie is €90,00.

Een traject van 3 sessies is €250,00.

Workshop BEZIELD LEVEN:

In deze workshop leer je in 4 sessies hoe je voor jezelf zorgt en in het bijzonder voor je energie, aan de hand van ervaringsoefeningen door bewegen, visualisaties en verstilling.

Eindtermen:

Je leert en herhaalt gronden, om goed verankerd te zijn in jezelf.

Afstemmen, wat is van mij en wat is van de ander?

Loslaten van energie van een ander.

Jezelf opvullen met je eigen energie.

WAAR: PANBOS

HOE LAAT: 9:30-11:00

WANNEER: 4, 11 en 18 april en 16 mei

KOSTEN: €160,00

Aanmelden kan via info@mt-sw.nl of 0612820969.
Neem gerust contact op als je meer wilt weten.

Indien je psychische klachten hebt en onder behandeling bent van een professional, overleg dan eerst met mij en je behandelend arts of deze workshop passend is voor je.

Bedrijven

Wil je voor jouw bedrijf natuur coaching inzetten als ondersteuning voor jouw medewerkers met hoog sensitieve kwaliteiten?
Neem dan contact op met info@mt-sw.nl voor een offerte.

Workshop hoog sensitieve moeders - Bezield Leven

Wil jij jouw kind helpen door op een speelse manier aan je eigen hoog gevoeligheid te werken?

Schrijf je dan in voor deze prachtige leerweg die bestaat uit 4 bijeenkomsten:
1 Gronden en Loslaten belemmerende overtuigingen
2 Nieuwe energie opdoen en je ruimte innemen
3 In contact blijven met de stem van je hart.
4 Je zielenmissie ontdekken

Deze Leerweg volgen we in een kleine groep vrouwen die willen afstemmen op hun hart en vorm willen geven aan de hoog gevoeligheid in het dagelijks leven.
De bijeenkomsten vinden plaats in de Pan van Persijn, iedere bijeenkomst duurt 1,5 uur, op donderdag ochtenden.

Kosten: €125,00, het is mogelijk om in termijnen te betalen, je krijgt dan een betalingsverzoek, of je kan betalen ter plekke met een QR code via de bankieren app op je telefoon.

Disclaimer:
Je blijft ten alle tijde zelf eigenaar van het proces. Wanneer je onder behandeling bent van een psycholoog of psychiater overleg dan met je arts over je wens om natuur coaching of deze leerweg te volgen.