De Lotusbloem

De lotusbloem is een prachtige vijver bloem die geworteld is in de smerigste modder. Hoe modderiger de bodem, hoe beter. Vanuit de modder groeit de bloemknop langzaam naar boven, naar het licht toe. Op een gegeven moment breekt de bloemknop door het wateroppervlakte heen, en komt in contact met de buitenlucht en het zonlicht.

De groei transformeren zich tot bloei. De knop opent zich, en een prachtig gekleurde en heerlijk geurende lotusbloem wordt zichtbaar. Alles begint met een idee, hoe meer aandacht je aan dit idee geeft hoe meer het gaat groeien. Zo’n 15 jaar terug ben ik begonnen met yoga lessen te volgen. Vanuit daar ontstond de wens om een yoga opleiding te gaan doen. Sinds 2013 geef ik yogales en dan te bedenken dat ik op de basisschool het verlegen meisje uit de klas was. Ik herinner mij het gevoel van plankenkoorts tijdens de eerste lessen die ik mocht geven.

Gaandeweg leer je, krijg je meer ervaring en ga je steeds meer groeien en genieten van dat dat wat je het liefste doet. Trots en dankbaar dat ik mijn yoga lessen kan geven in het Vitaliteit Centrum Katwijk aan den Rijn. Deze plek voelt voor mij als thuis komen. Bij binnenkomst lijkt het als of je in een bubbel van rust stapt en even helemaal jezelf kan zijn. Vertragen, onthaasten, opladen en ontspannen in het nu. Uit de grond van je hart groeit altijd iets moois. Kom vrijblijvend een proefles volgen en ervaar of easy yoga, hatha yoga of kinderyoga bij je past.

Namasté

ELVIRA PRONK  VERZORGT YOGALESSEN IN HET VITALITEIT CENTRUM KATWIJK AAN DEN RIJN.

Dinsdag: 9.15  –  10.15 uur easy yoga

Woensdag: 17.00 – 18.00  kinderyoga

                    18.30 – 19.30 easy yoga

                    19.45 – 20.45 uur hatha yoga

Geef je op voor een proefles om te ervaren of deze vorm van yoga bij je past.

Mail: info@l4ayoga.nl

Mobiel: 06-46189695

meer informatie kijk op : www.l4ayoga.nl

Laat een reactie achter